...::: DOBRODOŠLI :::...


 
Početna stranicaPortalCalendarFAQPretraľnikČlanstvoKorisničke grupeRegistracijaLogin

Share | 
 

 Liječenje zvukom

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Poruka


avatar
I am
Sex Sex : Male Poruke 875 Pridruzn 13.02.2016 Rodendan 13.03.1920 Lokacija Dark World Godine 98


PostajNaslov: Liječenje zvukom uto 23 vel - 12:36

Već je odavno poznat uticaj zvučnih frekvencija na ljudsko tijelo i žive organizme no malo je poznato da se pomoću zvuka može i liječiti.

Što su Drevne Solfeggio Frekvencije?

Te su se izvorne frekvencije zvuka koristile u Drevnim Gregorijanskim Koralima, od kojih je najpoznatija velicanstvena himna svetom Ivanu Krstitelju, uz mnoge druge za koje crkvene vlasti kažu da su izgubljene prije mnogo stoljeća. Za napjeve i njihove posebne tonove, vjerovalo se da mogu donijeti izvanredne duhovne blagoslove kada se pjevaju u jednoglasju tijekom svetih Misa. Ove snažne frekvencije ponovno je otkrio dr. Joseph Puleo kao što je opisano u knjizi dr. Leonarda Horowitza 'Iscjeliteljski Kodovi Za Biološku Apokalipsu'.

Šest Solfeggio Frekvencija ukljucuju:

UT – 396 Hz – Oslobadanje Krivnje i Straha
RE – 417 Hz – Razrješavanje Situacija i Stvaranje Promjene
MI – 528 Hz – Transformacija i Cuda (Popravak DNK)
FA – 639 Hz – Povezivanje/Odnosi
SOL – 741 Hz – Budenje Intuicije
LA – 852 Hz – Povratak Duhovnom Redu

Primjerice, treca nota, frekvencija 528, odgovara noti MI na ljestvici i potjece od fraze 'MI-ra gestorum' što na latinskom znaci 'cudo'. Zadivljujuce, ovo je istovjetna frekvencija koju genetski biokemicari koriste kako bi popravili strganu DNK – genetski nacrt na kojem se temelji život!

Uticaj frekvencija na kristalizaciju (smrzavanje) vode može se vidjeti
na donjoj slici.
[Vrh] Go down
Korisnički profil


avatar
I am
Sex Sex : Male Poruke 875 Pridruzn 13.02.2016 Rodendan 13.03.1920 Lokacija Dark World Godine 98


PostajNaslov: Re: Liječenje zvukom uto 23 vel - 12:36

Kako na lak način pamtiti solfeggio frekvencije?

SOLFEGGIO FREQUENCIES

Vrlo lako. Rasporedimo devet znamenki od 1 do 9 u kvadrat isto kao tastatura na vašim mobitelima. Odmah se može zamijetiti da su solfeggio frekvencije periodičke kombinacije po stupcima, te ih je tako najlakše zapamtiti. Dobivenih 9 frekvencija tada tvore jednu matricu frekvencija. U toj matrici središnja frekvencija je frekvencija od 528Hz (crveno na slici lijevo), a to je upravo ona frekvencija koju današnja znanost koristi u popravljanju DNA strukture.
[Vrh] Go down
Korisnički profil


avatar
I am
Sex Sex : Male Poruke 875 Pridruzn 13.02.2016 Rodendan 13.03.1920 Lokacija Dark World Godine 98


PostajNaslov: Re: Liječenje zvukom uto 23 vel - 12:36

Kada su Leonard Horowitz i Joseph Puleo sredinom 1999 godine objavili knjigu ’Healing Codes for the Biological Apocalypse’, vrlo brzo je usljedila reakcija mnogih duhovnih istraživača i iscjelitelja.

Puleo u knjizi piše o tome kako su ga u katoličkoj crkvi ignorisali kada je pokušavao saznati tačne frekvencije tonova solfeđo ljestvice. Nakon što je kontaktirao svog duhovnog vodiča, entitet Joshua, Puleo je dobio uputsvo da se tačne vrijednosti frekvancija nalaze ‘ukodirane’ u Bibliji kralja Jamesa i to u „Četvrtoj knjizi Mojsijevoj“, zvanoj „Brojevi“. Nakon detaljnog sljeđenja uputstava dobio je konačno odgovor:

Ime ---------------- Frekvencija (Hz) --------- Numerološka vrijednost

UT (ut queant laxis) ---- 396 ------------------- 3+9+6=18, 1+8 = 9
RE (resonare fibris) ----- 417 ------------------- 4+1+7=12, 1+2 = 3
MI (mira gestorum) ----- 528 ------------------- 5+2+8=15, 1+5 = 6
FA (famuli tuorum) ----- 639 -------------------- 6+3+9=18, 1+8 = 9
SO (solve polluti) ------ 741 -------------------- 7+4+1=12, 1+2 = 3
LA (labii reatum) ------- 852 -------------------- 8+5+2=15, 1+5 = 6


I kakva je konkretna primjena tog skrivenog, ponovo otkrivenog, znanja?

Ukratko ću napisati neke od osobina pojedinih tonova tajanstvene solfeđo ljestvice, a time će odmah biti jasan odgovor na prethodno pitanje.

Ton Mi je prva frekvencija koja je prepoznata u praktičnoj primjeni i njenih 528 Hz se najviše koriste. Tu frekvenciju koriste neki genetičari kako bi neutralisali efekte poremećaja u DNK kodu, a iscjelitelji zvukom je uzimaju kao baznu tokom terapije liječenja.
Znači Mi služi za vraćanje ljudske DNK u zdravo, originalno, izvorno stanje.
Vraćanje DNK u izvorno stanje dovodi do povećavanja životne energije, jasnoće uma, uspostavljanje unutrašnjeg mira, povećavanja kreativnosti, a ton Mi može se koristiti i kao okidač za postizanje dubokih duhovnih iskustava.

Ton Do (Ut) služi za ostvarivanje, materijalizaciju ciljeva ukoliko su pozitivni i etični. Njime se rastvaraju prepreke i dobija dovoljna energija prema manifestaciji željenog. Ovim tonom se jako dobro rastvaraju osjećanja krivnje.

Ton Re je koristan kod poništavanja negativnih iskustava i njihovog čišćenja, te zamjene istih sa izvornim zdravim kodom. Ovaj ton ima jaku rezonantnu osobinu koja može probuditi uspavane potencijale koji su iz nekih razloga neaktivni.

Ton Fa otvara osobu za uspostavljanje bolje komunikacije tako da pomaže kod liječenja oboljenja nastalih usljed loše komunikacije. Ovo se odnosi i na međućelijski nivo, a zna se da maligne ćelije ne komuniciraju sa okolinom tako da je povećavanje međućelijske komunikacije direktno vezano sa podizanjem imuniteta i boljom borbom protiv tumorskih oboljenja.

Ton So je ćelijski čistač. On čisti ćelijsku jezgru od toksina, ali i od nagomilane elktromagnetne radijacije. Duže slušanje ovog tona navodi osobu na prelazak u zdraviju ishranu, bez toksina.

Ton La omogućava bolju komunikaciju sa opštim Duhom, pa tako omogućava spoznaju istinske suštime pojama na materijalnom u nematerijalnom planu. On podiže svijest osobe i otvara put za dublja duhovnas iskustva.

Neki od pionira liječenja zvukom su: Joshua Leeds, Peter Hubner,
Jonathan Goldman i Sol Luckman.
[Vrh] Go down
Korisnički profil


I am
Sponsored contentPostajNaslov: Re: Liječenje zvukom

[Vrh] Go down
 
Liječenje zvukom
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Savjeti liječnika
» što za Uskrs
» Ravensara!
» Testiranje dijete za vrtić
» Podbradak

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
...::: DOBRODOŠLI :::... :: Društvo :: Fenomeni i ostale misterije-
Forum(o)Bir: